Priser

Alle priser vises inklusive merverdiavgift i utgangspunktet. Velger du et annet land enn Norge for frakt i nettbutikken, trekkes MVA fra produktene før betaling. Vær oppmerksom på at myndighetene/posttjenesten i landet du får sendt pakken til vil kunne fakturere deg for import-, MVA- og tollgebyrer på varen(e) du mottar.

Frakt

Frakt blir beregnet i kassen og er basert på vekt og volum (gjelder innenfor Norge, Sverige, Danmark og Stobritannia). Hvis du ønsker forsendelse til andre land, ta kontakt på e-post: hej@wathne-studio.no

Bestille over telefon eller e-post

Det er også mulig å bestille våre produkter via e-post. Dette gjelder også produkter som i skrivende stund ikke finnes i nettbutikken.
Skriv til hej@wathne-studio.no
Er du forhandler? Se punktet “Forhandler” lenger ned på siden.

Betaling

Hos oss kan du betale med kredittkort. Betalingene på hjemmesiden www.wathne-studio.no formidles via vår betalingsleverandør PayPal. For generelle vilkår hos PayPal kan du lese informasjonen på denne siden.
Bedriftskunder bes ta kontakt med oss på hej@wathne-studio.no for fakturering.

MVA

Produktene våre er momspliktige (25%). Om du har spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på  hej@wathne-studio.no

Uavhentede pakker

Blir ikke en pakke hentet ut, blir kjøper belastet med et gebyr på kr 250,-. Blir ikke denne faktura betalt, sendes fakturaen til inkassobyrå uten videre varsel.

Forhandler

Ta kontakt med oss på hej@wathne-studio.no om du ønsker å bli forhandler.

Levering

Varene sendes vanligvis 1 gang i uken dersom de finnes på lager. Leveringstiden av sendte pakker er avhengig av Postens postgang.

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Skjema for angrerett ligger alltid vedlagt i forsendelsen. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Reklamasjon

Ta kontakt med oss på hej@wathne-studio.no så snart som mulig ved reklamasjon.

Personopplysninger

Vi deler ikke personlig informasjon som du gir oss med noen utenfor firmaet vårt, og vi ber deg bare om personlig informasjon i forbindelse med et kjøp. Informasjonen du gir oss blir bare benyttet i sammenheng med bestillingen – se også vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine kundedata.
Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l. til en internettbutikk, bør du alltid sørge for at nettsiden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers: en standard for kryptering av informasjon). Dette vises med et bilde av en lås i adressefeltet på nettleseren din.

Naturlige variasjoner

Vi tar forbehold for at våre produkter vil kunne fravike litt fra hverandre, siden alle bruksting er laget for hånd. Produktene har en individuell form fra dreieprosessen, en ulikhet fra henders bevegelser under glasering, og preg fra smeltning i ovnen.

Endringer i denne informasjonen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne informasjonen.
Denne siden ble sist oppdatert den 17.11. 2022